Thursday, August 08, 2013

Sebarkan Semagat Ramadhan Bersama Coca-ColaPeluang untuk memenangi duit raya sebanyak RM500 dan berpeluang bersama-sama mengedarkan juadah iftar di kawasan kejiranan yang dicadangkan dari Coca Cola, 8 penyertaan  paling kreatif. Bukan itu lagi 50 penyertaan bertuah akan menerima barangan eksklusif Coca-Cola dan 15 penyertaan menarik akan berkongsi penyertaan mereka di udara bersama Hot FM Jam. 

*Tertakluk kepada terma dan syarat.

Coca-Cola amat menggalakkan kita saling memberi dan berkongsi kerana Coca-Cola percaya, ini akan lebih merapatkan hubungan dan memungkinkan  terbinanya satu jalinan baru. Kekeluargaan dan persaudaraan adalah perkara utama yang Coca-Cola sering titik beratkan. Bagi Coca-Cola, silaturahim yang terjalin adalah lebih bermakna bila dirai bersama semua.

Ramadan adalah bulan dimana kita digalakkan bersedekah dan berkongsi rezeki. Hanya beli 4 botol mana-mana jenama yang mengambil bahagian dan dapatkan bekas makanan Lock&Lock bernilai RM26.90. Kini anda lebih mudah untuk berkongsi juadah bersama keluarga, jiran tetangga atau mereka yang memerlukan.

Bersama-samalah kita menyebarkan semangat dan kebaikan di bulan Ramadan yang mulia ini.
 
 
Sebarkan Semangat Ramadan bersama Coca-Cola dan HotFM

0 Comments:

Post a Comment