Tuesday, July 09, 2013

Review muka blog baru Denaihati

Denaihati kini berwajah baru hasil kerjasama dengan Eizil. Saya mula menjadi pembaca Blog Denaihati di akhir 2010. Satu blog yang menjalani transformasi dengan paparan yang mesra pembaca. Antara produk yang lahir : Rakan Denaihati, Kedai Denaihati dan yang paling Berjaya Akademi Denaihati. Begitu banyak Ilmu yang di sampaikan dengan entri yang mudah dengan Interface Blog yang menarik. Jadi tidak dapat di ragui lagi dengan perenggan yang di ambil dari blog Denaihati sendiri :
Penghargaan yang tidak terhingga kepada pembaca setia sehingga blog Denaihati mencapai berbagai penghargaan antaranya Best of the best blog 2012, Most creative blog 2013 dan terkini top 3 DiGiwwwow Blogger of the year. Ini adalah motivasi kepada perubahan terbaru ini.
Antara pembaharuan yang ada di muka blog Denaihati adalah paparan Home Denaihati yang memudahkan pembaca mengetahui Artike Terkini dari beliau, hanya dengan satu click pembaca tidak perlu menunggu lama kerana blog ni tidak berat untuk loading.  Jadi saya rasa tidak rugi jika mereka di luar yang masih baru dan mahu belajar dalam dunia Blogging untuk menyertai Belajar Buat Blog Bersama Akademi Denaihati. Mana tahu anda mungkin boleh menjadi seperti pemilik blog Denaihati suatu hari nanti.


Antara paparan baru dari Blog Denaihati:

Dengan adanya dengan button sosial media (Social Media Sharing) yang berbeza dapat menyebarkan Artkel yang menarik kepada pembaca yang lain melaui Twitter, Facebook.  Sebagai contoh setiap sebaran akan di kemaskini setiap masa dan dapat lihat berapa sebaran untuk sesebuah Artikel.


Sebagai menghargai Rakan Denaihati, RM100 akan diberi kepada 20 review muka blog baru Denaihati yang melebihi 300 perkataan dengan beberapa gambar screenshot. Sila jadi 20 yang pertama menulis entri review muka blog baru Denaihati dan tinggalkan link entri review di SINI.


Taniah Denaihati yang telah menjangkau usia 5 tahun dalam dunia Blogging dan terima kasih dengan segala Artikel menarik antaranya Persediaan Blogger Menjelang Ramadhan, PRU13 Semakan Daftar Pemilih dan Lokasi Mengundi dan banyak lagi yang di sampaikan.

0 Comments:

Post a Comment