Sunday, February 19, 2012

Kaki Spam Comment di Post Facebook


Kenapa kaki spam akan spam comment dengan URL blog atau entri blog mereka, sebab Kaki Spam ni tak cukup dan puas kalau hanya post di Facebook seperti :
Mereka akan kotorkan Post dengan comment URL mereka! Tragis kan, saya sampai terpaksa tulis "JIKA ANDA BERILMU JANGAN COMMENT POST INI DENGAN URL BLOG KORANG., MELAINKAN ANDA TAK BERILMU SAHAJA", maknanya yang comment ni memang tak berilmu or kurang ilmu or tak pandai baca bahasa melayu. Dekat bawah ini akan di senaraikan Kaki Spam yang masih active. Satu cara nak hapuskan, tekan je spam atau cakap comment ni buat abbusive. 

Kaki Spam :
  1. Wafa Awla
  2. Prince Shahz 
  3. Apple Munchyy (Terbaru)
  4. Budop Kechik (Terbaru)

1 comment:

  1. maaf,mungkin tak perasan ada notis awak tulis. Saya bukanlah kaki spam dan jarang untuk spam dimana-mana tempat. Mungkin kali itu saya tersilap. Tuduhan awak mengatakan saya tak berilmu dan tulis entry ini tanpa usul periksa , saya maafkan :).

    ReplyDelete