Sunday, February 05, 2012

Blogger Yang Pandai Memanipulasi Plug In Facebook Like

Hari ni sahaja lah nak baca post dari xxxxxxxxxx.com pasal 3 iPod Nano. Tapi Kusangkakan panas hingga kepetang rupanya Hujan ditengahari, bila nak click read more terus keluar Like Produk untuk Suami dan Isteri. Visitor lain nak baca post yang di tulis bukan nak baca tips buat seks / panjangkan zakar / bagaimana nak buat Isteri puas / bagaimana nak tahan lama. Kalau nak tahu laman web blogger tu, boleh tanya personally okay. Cuba bayangkan setiap hari ada 500 unique visitor berbeza, click read more dan Like Produk untuk Suami dan Isteri secara automatik dah dapat 500 likes. Sebulan dah dapat 15000 Likes. Pandaikan  trick manipulasi mereka ni



Ni sebelum click READ MORE


Ni selepas click READ MORE

1 comment:

  1. Apakah? Nampak macam teruk. Penipuan ini. 1 dosa tiket ke neraka. Failed epic moment. -.-

    ReplyDelete