Saturday, December 31, 2011

Cara Mudah Dapatkan Backlink Yang Banyak


         
        Hai dan salam semua. Bagaimana ingin mendapatkan backlink yang banyak bahkan boleh mencecah jutaan? Ini ialah tips yang di ajar oleh saudara Shah, dengan entri beliau  "Cara Mudah Dapatkan Backlink Yang Banyak"(Macam MLM pun ada dah). Cuba korang bayangkan tanpa korang sedar blog korang akan meletop dan dibanjiri pelawat yang tidak henti sekaligus ia dapat menaikkan pagerank google dengan mudah dan pantas.

          Shah- Serius cakap kat korang cara ni adalah cara yang teramat senang. Korang hanya perlu " COPY & PASTE " untuk mendapat trafik dan pagerank yang amat mengejutkan pada masa yang singkat dengan hanya menggunakan cara penyebaran link menggunakan sistem berangkai.

Apa yang korang kena lakukan sekarang ialah meletakkan link-link dibawah ini dekat entri blog korang. Copy dan Paste dibawah ni.




3.   Free Facebook Plan with Hotlink  [Contoh URL lain]
4.   
Free Facebook Plan with Hotlink  [Contoh URL lain] 
5.   
Free Facebook Plan with Hotlink   [Contoh URL lain] 
6.   
Free Facebook Plan with Hotlink   [Contoh URL lain] 
7.   
Free Facebook Plan with Hotlink   [Contoh URL lain] 
8.   
Free Facebook Plan with Hotlink   [Contoh URL lain] 
9.   
Free Facebook Plan with Hotlink   [Contoh URL lain] 
10. 
Free Facebook Plan with Hotlink   [Contoh URL lain]


*Letakkan URL anda semua di nombor 1 dan ganjakkan URL ke bawah sampai  Free Facebook Plan with Hotlink hilang

1 comment: