Saturday, November 05, 2011

Hasrat menyertai Contest Gadget Impian ~ Denaihati

Denaihati l Hidupkan Untuk Memberi
Denaihati telahpun melancarkan Contest Gadget Impian pada 4 November 2011. Dan Denaihati sedang mencari peserta untuk contest ini.
Kenapa saya ingin menyertai?
  1. Ingin merasai menggunakan Gadget seperti iPhone 4s, Ipad2, Galaxy Tab dan lain-lain.
  2. Sebagai seorang pelajar, saya tidak mampu untuk membelinya. Ini di sebabkan Pinjaman Rm3500 - Yuran Belajar Rm1127.50 = Baki Rm2373.50 - Makan (25Harix4BulanxRm8) Rm800 = Baki Rm1572.50 - Lain-Lain (Minyak(Rm5x12), Hiburan) Rm250 = Rm1322.50 - Pelaburan Emas Rm1000 = Rm322.50 *pelaburan emas untuk long term investement (cover loan PTPTN bila dah cukup tempoh) *minyak Motorsikal
  3. Ingin mencuba nasib, sebab tidak pernah menang lagi untuk Contest yang di anjurkan Denaihati
Gadget Impian?
iPhone 4S

iPad2


Samsung Galaxy SII


Samsung Galaxy Tab

ARAHAN PENDAFTARAN PESERTA CONTEST GADGET IMPIAN
  1. Blog mesti berdaftar dengan membuat satu entri ringkas menyatakan hasrat untuk menyertai Contest Gadget Impian.
  2. Tinggalkan komen “Saya menyertai contest Gadget Impian” dan letakan link entri tersebut diruangan commentLuv.
  3. Blog MESTI pasang button RETWEET, FB like dan GOOGLE +1 sebelum buat entri pendaftaran.
  4. Letakan ayat berikut diakhir entri “Contest Gadget Impian anjuran Denaihati.com ditaja bersama oleh Eizil.comAnarm.neteQurban.comSilver Asia Sdn BhdKedai Kak Siti dan Serverfreak
  5. Tarikh tutup pendaftaran contest Gadget Impian pada 11.59pm, 9/11/2011.
  6. Pendaftaran terbuka kepada semua pembaca setia blog Denaihati 1Dunia.
  7. Peserta digalakkan memasang plugin/widget “Waktu Solat” dimana-mana lokasi dalam blog. (bukan syarat wajib).
Contest Gadget Impian anjuran Denaihati.com ditaja bersama oleh Eizil.comAnarm.neteQurban.comSilver Asia Sdn BhdKedai Kak Siti dan Serverfreak

4 comments:

  1. Semoga berjaya ... B3njy pun join juga . Bukan sahaja golongan pelajar tak cukup ongkos untuk membelinya orang bekerja cam B3njy pun tak dapat juga ... semoga contest ni membuka ruang untuk gadget idaman kita semua.

    ReplyDelete
  2. Benjy : Hope So. Tersenarai lah kita berdua hendaknya

    ReplyDelete
  3. xpe..blaja leklok..nnt da keje..leh kumpul duit..dptkan gadget idaman ye..

    tp sblm tu..harap2 la dpt gak dari denaihati kan :p

    ReplyDelete
  4. chii : tulah Harap dapat join Contest Denaihati ni

    ReplyDelete