Saturday, October 01, 2011

Giveaway RM50,000 untuk Denaihati dan Pacifista

Salam, Saya berniat nak sponsor RM50,000 (RM25,000 untuk Denaihati dan RM25,000 untuk Pacifista). Tapi itu kalau menang RM100,000 dari Dealmates lah.




Semua kena tolong sekali lah kalau nak merealisasikan impian untuk menjadi sponsor RM50,000. Senang je semua cuma daftar diSINI. Ni kira win-win situation lah, tolong saya menang RM100,000, saya sponsor RM50,000 dan anda pula menang contest di Denaihati dan Pacifista.

Dan bagi sesiapa nak sponsor handphone untuk contest Denaihati seperti Samsung, Nokia, Blackberry dan lain-lain, boleh juga contact saya.
  • Samsung S II : RM1600
  • Samsung S Plus : RM900
  • Samsung Ace : RM800
  • iPhone 4 : RM1550
  • Xperia X8 : RM400
  • Nokia C2-03 : RM300
*Warranty setahun dari Syarikat Handphone
*Original Set

Harap hasrat nak sponsor Giveaway sebanyak RM50,000 tercapai :)

3 comments:

  1. uit,takkan tak nak amek sikit pon?

    ReplyDelete
  2. bagus sangat... hidup kan untuk memberi ... suka jugak

    ReplyDelete
  3. Salam kenal..
    Kreatif sekali anda nih. Sepertinya saya hanya bisa membantu anda melalui doa sebab saya juga bukan warga malaysia jadi tidak bisa ikut dari link referral anda
    Sukses selalu ya..

    ReplyDelete