Thursday, August 25, 2011

Dah Redeem Points - Thanks Ariff Shah

Akhirnya tercapai juga hasrat nak redeem Wang Tunai Rm35 dari Ariffshah Rewards. Hari ini genaplah 10000 points setelah 20 hari Visit, Like, Tweet, Comment dan Google +. But nak kumpul lagi 10000 points untuk redeem kali kedua, boleh tak Ariffshah? So sekarang ni tinggal nak redeem dari blog Denaihati, Pacifista dan Amanz.





*Screenshot penerimaan ke Maybank akan di update.

6 comments:

  1. wah tahniah.aku ada plan nak guna gak punchtab ni.modal tak ada lagi.h03

    ReplyDelete
  2. izwannizam ruslim : takpe. Slow-slow

    ReplyDelete
  3. agak2 trafik mencanak tak kalau pakai punchtab ni :)

    ReplyDelete
  4. izwannizam ruslim : mencanak lah jugak :). Sebab hari orang bukak blog nak kejar points

    ReplyDelete
  5. kang dah cukup point tu,ko boleh dah tebus kat blog aku tu.sekarang ni aku baru je tebus kat denaihati.sekali ko dah tebus,memang ko akan kumpul point tu lagi.caya la...

    ReplyDelete
  6. Pacifista-X : aim aku Rm500 or external hard disk kau tu. Aku dah bagi backlink banyak ni. haha.

    ReplyDelete