Monday, August 15, 2011

Dah Cukup Points - Thanks Ariff Shah




Baru je cukup 5000 points untuk tebus  Duit raya daripada kujie2.com berupa Wang tunai/top up DiGi/Hotlink/Celcom RM10. Ingat nak kumpul lagi 4800 points untuk tebus wang tunai RM 35. Nak tebus ke or kumpul lagi ni. Kalau ikut blog.ariff sehari boleh kumpul at least 500 points dengan Tweet, Google +, Like, Comment, Visit. Means lagi 10 hari jugak lah nak cukup 4800 points. So sesiapa nak dapat wang tunai or duit raya boleh lah lawat blog.ariff. Thanks :)

4 comments:

  1. nak kumpul boleh, naak redeem boleh ;)

    ReplyDelete
  2. Stock sentiasa ada ke? Takut dah kumpul nanti, dah takda yang RM 35

    ReplyDelete
  3. kalau org lain boleh cecah dulu points dan redeem dulu...hehehe...melepas.

    ReplyDelete
  4. Kak Kujie : baru nak tunggu yang Rm35. Hope tak ramai yang redeem lah :)

    ReplyDelete