Saturday, August 06, 2011

Bulan Puasa pun Layan Video Gay

Hari ni BloggerHowtt nk share something sikit. Pasal sorang yang bernama ass. Cube korunk baca kt ruang chat box kt bawah ni. Dia tulis

"name blog freedownload..tp contect download cm **** xde..bodoh pnye blog..g mampus lg baik.."

Mesti dia nak cari video or lagu nk download, tapi kecewa tak de bende yang dia nak sampai tulis mcm ni. Korank rasa ape yang ass ni cari.

BloggerHowtt rasalah dia nak cari video gay. Sebab kt keyword dari NUFFNANG ade pasal gay download. Ass sorank je sibuk marah BloggerHowtt sebab content tah pape.

Untuk sedapkan hati ASS, BloggerHowtt sediakan gambar untuk ASS layan setiap malam. Okay ASS layan lah. Kalau x cukup blogger leh carikan JEPUN, KOREA, dan laen-laen lagi.



*ChatBox sudah dibuang, sebab menerima iklan affliate

1 comment:

  1. alamak ...hehehe :) nak tanya gak kenapa 4shared.com sekarang ni selalu je broken link ? Tau jawapan dia ke?

    ReplyDelete