Sunday, July 24, 2011

Saya Benci Eyriqazz



Setiap entry Eyriqazz saya benci dan rasa menyampah je nak baca. Dulu beliau memang menjadi Sifu saya, but recently, he not anymore my sifu. Maybe sebab dia dapat tengok Chelsea VS Malaysia secara free. Menang iPad2 lagi. Siapa tak bengang ni, tengoklah achievement dia sebagai blogger banyak gila hadiah dia dah kumpul. Dari Astro, Nuffnang, Maxis dan lain-lain lah. Gambar nak bangga je bila post dekat blog.

Kadang-kadang rasa yang Astro, Nuffnang, Maxis dan lain-lain ni berat sebelah lah, ke Eyriqazz guna orang dalam nak menang ni? Saya benci Dia!!!

Entry ni bukan untuk membenci Eyriqazz tapi rasa jealous untuk menjadi seperti beliau. Ni adalah batu pengukur between us. Dan ini menjadikan saya berusaha untuk menjadi yang terbaik. Sponsored by Samsung dan Proton.

12 comments:

  1. huk3..sampai ati benci saya...takpe2....Sayapun kan dah say Selamat Tinggal Nuffnang

    http://www.eyriqazz.com/2011/07/selamat-tinggal-nuffnang.html

    ReplyDelete
  2. Enriqazz : Haha, Ada je Nuffnang dekat blog tu

    ReplyDelete
  3. hahahha..awal2 percaya je benci..

    sabor2..jeles rupanya..haha

    ReplyDelete
  4. ENRIQAZZ tu saper?? hehehee.. aku kenal eyriqazz je.. :)
    http://shakiddo.blogspot.com/2011/07/amaran-kepada-nuffnang-selepas-sebulan.html

    ReplyDelete
  5. Yuyu Musa : Benci tapi sayang. haha

    KiD : cuba bukak Enriqazz

    ReplyDelete
  6. Tamo benci2. Haha. Sebab nanti kite pon rase nak benci. Dia mmg selalu menang! Rezeki Alisya katanya..:P

    ReplyDelete
  7. sebagai pembakar semangat, penting tu....

    ReplyDelete
  8. sekali tajuk entry tu memeranjatkan ... tp bile baco .. heheheh ghupe nye ado makna lain ye..

    * salam kenalan dr blogger baru

    ReplyDelete
  9. hahahaha...ingatkan betoi2 benci...rupanya jeles jee... :D

    ReplyDelete
  10. benci sebagai pembakar semangat takpe.. jgn ada niat lain sudahlah.. hehe..

    ReplyDelete
  11. first time aku dengar nama eyriqazz ni.. sapa dia ni ye?

    ReplyDelete
  12. Saya bukan setakat benci..menyampah lagi..wakakakaka

    ReplyDelete