Tuesday, July 26, 2011

Saya Benci Cik Epal



Cik Epal ni boleh tahan juga saya benci. Tak habis dengan entri menternak lemak, nak tambah lemak pun kena bagitahu satu dunia ke!! Yang paling menyampah bila entri pasal muka CikEpal macam RAINA (AfterSchool), bawa mengucap lah. Sedar lah diri sikit, dah muka macam Senah Senah lah je.

Dulu konon-konon private kan blog lah, the buat comeback. Bajet artis ke!! Dia ni ada juga buat Vlog dekat 1Tube, merepek sakan je dalam tu. Orang 1Tube ada je yang tak puas hati dengan CikEpal ni, nanti saya interview orang kuat 1Tube okay.



*Entry ni bukan untuk membenci CikEpal tapi rasa jealous untuk menjadi seperti beliau. Ni adalah batu pengukur between us. Dan ini menjadikan saya berusaha untuk menjadi yang terbaik. Bab vlog tu tu memang terbaik lah,CikEpal berani untuk try something new. Btw CikEpal ni pernah menjadi Classmate saya masa di CFS PJ dulu. Sponsored by Samsung dan Proton.

2 comments: