Monday, July 25, 2011

Saya Benci Andyhowtt



Saya benci Andyhowtt juga. Yelah buat Giveaway ramai gila nak sponsor, bila saya buat Giveaway tiada sesiapa nak sponsor. Tak adil betul lah!! Then Andyhowtt ni dapat HTC ARIA pulak, saya ni tak pernah pun hadiah dari Nuffnang, Astro dan lain-lain. Lagi bertyambah benci lah saya ni.

Then semangat nak tunjuk earning dia bersama Nuffnang. Nak berlagak lah tu!! Apa nak jadi lah, memang unfair gila. Kawan dari 1Tube pun tak suka dia ni. Buat vlog ntah papelah dah lah nyanyi tak sedap

*Entry ni bukan untuk membenci Andyhowwt tapi rasa jealous untuk menjadi seperti beliau. Ni adalah batu pengukur between us. Dan ini menjadikan saya berusaha untuk menjadi yang terbaik. Bab vlog tu tu memang terbaik lah, Andyhowtt berani untuk try something new. Nanti kita lepak kat HS Cafe okay, sembang-sembang. (Saya budak UIA jugak ECONS). Sponsored by Samsung dan Proton.


4 comments:

  1. wow terkejut tengok entri nie haha..btw bukan senang nk jadi macam yang ko tengok sekarang nie memerlukan masa yg lama gak sebab aku start dari bawah tanpa bantuan hehe..teruskan berblogging k zass

    ReplyDelete
  2. entries benci2 ya, sebagai naikkan semangat kita

    ReplyDelete