Friday, May 27, 2011

Waiting List Saham Bank Rakyat

Boleh di katakan ada yang telah mendapat surat tawaran untuk penambahan saham bank rakyat. Antaranya ialah SharingInfoz dan lain-lain (boleh lihat di facebook Bank Rakyat, users yang bertanyakan tentang surat tawaran). Envy gila, sebab dorang dah dapat surat tawaran. Walaupun tak banyak, at least dapat jugak topup saham bank rakyat.


*surat tawaran yang aku kidnap dari SharingInfoz.

Blogger nak jugak dapat surat tawaran dari Bank Rakyat.

1 comment:

  1. dapat sikit aja, tapi alhamdulillah, anyway thanks for linking to my site

    ReplyDelete