Saturday, January 01, 2011

Bila Lelaki Kacak berseluar dalam



Apa motif semua Lelaki Kacak ni bergambar mengunakan seluar ketat pose rapat-rapat. Aku tak faham, nak jadi model sangat ke, dah tak de kerje lain dah. Maruah!!! Tak malu ke? Lelaki Kacak tayang  yang terbojol-bojol, mula-mula berseluar lepas ni Lelaki Kacak bertelanjang pulak. Mula lah Lelaki Kacak terjuntai-juntai cik nek.

video

6 comments:

  1. Cik Ha : tayang cover2x lah sket

    ReplyDelete
  2. uhuk3..
    takde ke posing yang ayu??
    asek nk terkangkang sane sini jek..huhuhu
    *tutup mate*

    ReplyDelete
  3. kalau aku tough mcm derang aku pun akan bergambar mcm tu.... tp dgn swim short la xla dgn seluar dlm mcm tu ;-)

    ReplyDelete