Monday, December 20, 2010

“Saya Gay, Saya Okay” – Azwan Ismail (H*** F***)

Orang Melayu yang Islam mengaku diri nya GAY. Apa perasaan parents dye bila dapat tahu anak dorunk GAY? Mesti malu gila kan. Perasaan gay ini semua ikut nafsu jew. Cuba pk mana ada agama yg kt dunia ni lahir2x jd GAY. Kalau ada meh sini bgth agama apa.


Nasihat untuk Azwan Ismial or sapa2x je yg rasa diri mereka GAY. Harap berubah cepat selagi KIAMAT tak tiba selagi tu lah pintu TAUBAT masih terbuka. Mungkin giolongan GAY ni x belajar dalam buku TEKS dalam PENDIDIKAN ISLAM bab AKIDAH. Jangalah korunk menjadi umat nabi LUT yang memuaskan nafsu serakah dengan jantina sejenis.

Pihak berkuasa agama atau pihak yang terbabit, bendunglah kegiatan ini dengan memastikan filem, cerita, gambar gay tidak di tayangkan di MALAYSIA. Cukuplah dgn filem pendek Chukang, Dua Alam, ... Dalam Botol dan yg terbaru ANAK IKAN. Filem yang akan menjadi ikutan anak2x remaja melayu sekarang.

Cukuplah golongan GAY yang tak nak bertaubat je msuk H*** F*** janganlah memnambah lagi bilangan yang akan dilahknat ALLAH.

Ni pengakuan berani Azwan Ismail. Lihat Sini

Faktor2x yg menyebabkan LIWAT & MUSAHAQAH
1. terpengaruh dengan budaya liar
2. tidak sanggup memikul tanggugjawab suami isteri
3. membaca atau melihat bahan-bahan lucah
4. kelemahan pelaksanaan undang-undang

Balasan ALLAH terhadap orang yang melakukan LIWAT (GAY) & MUSAHAQAH (LESBIAN)
1. meruntuhkan institusi perkahwinan
2. menhidapi pelbagai penyakit fizikal dan mental (AIDS)
3. mendapat balasan azab di dunia dan akhirat

7 comments:

  1. kesian mak ngan abah dia..


    i learn a few tricks about photoshop.. if ur interested, visit here.. http://innit.nuffnang.com/view/757482/amazing-photoshop-cs3

    ReplyDelete
  2. kak mah : btul3x kena bertaubat tu

    ReplyDelete
  3. hurm, x tau nk ckp la dgn golongan macam ni, dah semakin berani, langsung x takut dengan Allah, kalau dia gay, lepas tu brusaha nk bertaubat, then its ok, tp ni, siap mintak hak lagi..wonder dia masih Islam atau x..

    ReplyDelete
  4. luna : kerajaan, NGO kena maen peranan penting

    ReplyDelete