Wednesday, November 17, 2010

Tips Untuk Dapatkan BUFFERED EARNING

Glitterati
Status in sangat lah penting, kalau tiada tak payah berangan nak dapatkan Buffered Earning nak guna Innit Nuffnang pun tak boleh. Sebab status ini main peranan yang penting, pihak NUFFNANG akan dahulukan senarai blogger yang ada status Glitterati untuk dipilih oleh pihak advertisers. Macam mana nak dapatkan status Glitterati ni?

Anda akan didaftarkan sebagai ahli Glitterati Nuffnang secara automatik sekiranya kesemua blog berdaftar anda tidak mempunyai sebarang bentuk pengiklanan sama ada melalui unit iklan, kenyataan atau pautan daripada mana-mana rangkaian pengiklanan dari Asia Timur Selatan atau rangkaian pesaing Nuffnang

Trafik
Trafik kene maintain, contoh sehari dpt 1000 pengunjung. So kekalkan trafik jgn turun naik tak pe lagi bagus. Tapi macam mana nak dapatkan : buat lah blogwalking, enter contest, link exchange, promote blog dekat facebook, twitter, octove, dan lain-lain

Ads placement
lagi bagus letak kesemua code iklan NUFFNANG. So wajib letak semua bukan sunat muakad tau. Means code intuk iklan LB (Leaderboard), LR (Large Ractangle) & SS (Skyscrapper)

Survey Blog di NUFFNANG kena update
ada yang kata penting, NUFFNANG cakap , survey tu penting untuk advertiser pilih blog yg NUFFNANG suka n related pada iklan yang advertiser keluarkan.

0 Comments:

Post a Comment